КП "Київавтошляхміст" за результатами тендеру замовило ТОВ "Укртрансміст" ремонт Північного мосту через Дніпро і мосту через Десенку за 288 млн грн.

Про це повідомляє видання "Наші гроші".

Відзначається, що згідно з умовами тендеру, до кінця 2020 року виконають поточний середній ремонт тротуарів з заміною покриття, гідроізоляцію перехожої частини, в тому числі в місцях зони огорож, водовідвідних лотків, перил і кріплень перильного огородження. Гарантійний термін всього перерахованого становить десять років.

За підсумковою відомостю ресурсів, якою поділилися з виданням, найбільша сума в 43,4 млн грн. піде на суміш Sentinel Nosing Mortar FC виробництва "Stirling Lloyd" (Великобританія) по 99 грн./кг. Її ринкових цін немає у відкритих джерелах в Україні.

Північний міст

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також повідомляється, що ще 33,9 млн грн. відведено на металеве поручневе огородження по 87 тис. грн/т, і 32,5 млн грн - на металеве оцинковане бар'єрне огородження 720 кДж по 99 тис. грн/т.

Відзначається, що ремонтний матеріал Vandex Cemline MG4 виробництва "RPM Belgium Vandex Group" (Бельгія) купили на 16,9 млн грн по 113 грн/кг, ринкові ціни якого теж невідомі.

Як розповідає видання, на заробітну плату піде 8,3 млн грн або 3% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 0,3% - 943 тис. грн. Ціна угоди на 0,2% нижче очікуваної вартості закупівлі в 288,4 млн грн.

Повідомляється, що єдиним конкурентом на тендері було столичне ЗАТ "Мостобудівельне управління-3" киянина Сергія Гака, причому ніхто не знижував ціну в ході аукціону. Засновником київської фірми "Укртрансміст" є Микола Ігорович Карнаков.

Разом з тим варто відзначити, що столичний Шулявський міст закриють на 1,5 року у зв’язку із проведенням масштабних ремонтних робіт.

Стало відомо, як зміниться схема руху на час проведення робіт. На порталі оприлюднили карту можливих варіантів об’їзду.

Схема об'їзду

Нагадаємо, початок будівництва нової розв'язки на Шулявці, що мав стартувати, згідно планів КМДА, ще 1 червня, наразі практично визначено. За приблизними підрахунками, до повномасштабних робіт бригади приступлять вже за два місяці.

Кличко, Микитась і 600 мільйонів на Шулявський міст у Києві

Нагадаємо, втомлений Шулявський міст у Києві почали реконструювати.

Як повідомляв "Знай.ua", архітектор розповів, скільки ми заплатимо за ремонт Шулявського мосту.

Також "Знай.ua" писав, що декларація Кличко виглядає набагато солідніше за Шулявський міст.