6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодого хлопця сумку з грошима.

Про це повідомляється на Facebook сторінці dtp.kiev.ua.

Пограбування сталося у Дарницькому районі.

"Молодий чоловік вкрав сумку, в якій знаходилося більше 60 тис. грн та документи власника. Влаштували погоню. Затримала поліція, особа встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Користувачі мережі "впізнали" злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".

Ми писали про те, що правоохоронці розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину. Напад стався в одному з дворів на бульварі Шевченка. Про це повідомляє Інформатор.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Постраждалу дівчину відвезли в лікарню для огляду лікарів. Подробиці події з'ясовуються.

Підозрюваного розшукують патрульні. Згідно з орієнтуванням чоловік приблизно 180 сантиметрів зросту був одягнений у чорну футболку і шорти.

Ми також писали про те, що правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході в Голосіївському районі. При розслідуванні в управління поліції доставили кілька осіб для встановлення їх можливої причетності до скоєння злочину. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Як розповіли в поліції, правоохоронці провели комплекс розшукових заходів для встановлення та затримання підозрюваних, опитали свідків, відпрацювали місце події і переглянули записи з камер відеоспостереження.

Нагадаємо, серійний маніяк тримає в страху весь Київ, люди боятися виходити на вулицю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході в Голосіївському районі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Дніпровському районі Києва 30 серпня невідомий зґвалтував жінку, а потім пограбував її. Правоохоронці затримали підозрюваного неподалік від місця події.