У Києві, починаючи від суботи, 8 вересня, буде обмежено рух на мосту Метро.

міст метро

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.
Чиновники наголошують, що рух транспорту буде обмежено з півночі 8 вересня в зв'язку з капітальним ремонтом мосту Метро через Русанівську протоку. Роботи будуть проводитися в кілька етапів, перший з яких передбачає ремонт двох смуг руху в напрямку центру міста.

"На час виконання ремонтних робіт рух транспорту буде здійснюватися по зустрічному напрямку в обидві сторони ... Роботи передбачають ремонт і посилення прогонових будов моста, ремонт опор, дорожнього покриття, тротуарів", - йдеться в повідомленні.


До слова, раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Давтян заявляв, що міст Метро в Києві стане аварійним через 4 роки. Зараз, за його словами, стан мосту Метро визначено як четверте, тобто обмежено працездатний.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Нагадаємо, КП "Київавтошляхміст" за результатами тендеру замовило ТОВ "Укртрансміст" ремонт Північного мосту через Дніпро і мосту через Десенку за 288 млн грн.
Про це повідомляє видання "Наші гроші".

північний міст

Відзначається, що згідно з умовами тендеру, до кінця 2020 року виконають поточний середній ремонт тротуарів з заміною покриття, гідроізоляцію перехожої частини, в тому числі в місцях зони огорож, водовідвідних лотків, перил і кріплень перильного огородження. Гарантійний термін всього перерахованого становить десять років.

північ міст


Як повідомляв раніше Знай.ua, у столиці біля станції метро Шулявська почався справжній армагеддон – купа техніки та робочих ламають все на своєму шляху. Там взялися демонтувати відомий ринок.

Так, спецтехніка вже зрівняла з землею популярні кіоски, які раніше привертали увагу покупців дешевими товарами.

шулявка ремонт

Як зазначається, все це пояснюється роботами з реконструкції Шулявського моста, які вже безліч разів відкладалися.


Також Знай.ua писав про те, що мости в Україні незабаром можуть оснащувати спеціальними дистанційними датчиками контролю технічного стану.