7 вересня в столиці автомобіль Hyundai Getz виїхав на зупинку громадського транспорту, де перебували люди.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Очевидець інциденту також додав, що НП сталася на одній із зупинок на вул.Окружна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Легковик виїхав на зупинку і врізався в кіоск.

Відомо, що автомобіль зламав стіну кіоска та отримав серйозні пошкодження передньої частини.
За кермом авто була жінка, а в авто також була її дитина.

За попередніми даними, в результаті аварії постраждав продавець кіоску.

До слова, у середу, 5 вересня, у Києві, на зупинці Караваєві дачі чоловік відкрив стрілянину в тролейбусі під час перевірки документів поліцейськими, спробувавши втекти. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

стрілялина в києві

Там уточнили, що ніхто з пасажирів не постраждав, двоє поліцейських отримали незначні пошкодження. У поліції розповіли, що на зупинці громадського транспорту Караваєві дачі поліцейські помітили в тролейбусі чоловіка, схожого на підозрюваного у скоєнні шахрайства при обміні валюти.

Після того, як правоохоронці попросили чоловіка пред'явити документи, він різким рухом дістав зброю і вистрілив у вікно, через яке намагався втекти. Однак оперативники затримали його.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва невідомі розстріляли охоронця. У Печерському районі Києва у вівторок увечері, 4 вересня, сталася стрілянина. За попередньою інформацією, в результаті події отримав поранення з травматичної зброї охоронець ринку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зараз вже відомо, що до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про постріли на місцевому ринку. Попередньо встановлено, що конфлікт виник між охоронцем та двома невідомими.

Крім того, правоохоронці вже повідомили, що охоронець одного із закладів зробив зауваження чоловікам, які вели себе досить шумно, однак чоловіки неадекватно відреагували на зауваження охоронця і накинулася на нього з кулаками.

Охоронця доставили в лікарню з пораненням обличчя і шиї, йому надають необхідну медичну допомогу. Правоохоронці спілкуються зі свідками і очевидцями події для встановлення і затримання зловмисників.

Нагадаємо, київська редакція видання Інформатор оприлюднила фотографію в'язня, який втік з Лук'янівського СІЗО у Києві.

Як повідомляв Znaj.ua, у Києві, починаючи від суботи, 8 вересня, буде обмежено рух на мосту Метро.

Також Znaj.ua писав про те, що у маршрутках Києва вартість проїзду незабаром може подорожчати до 10 гривень. Самі перевізники обгрунтовують це падінням гривні і зростанням цін.