У п'ятницю, 7 вересня, на Окружній дорозі Києва автомобіль Hyundai в'їхав в зупинку громадського транспорту. Машина врізалася в торговий кіоск, на зупинці "Електронмаш" на Петропавлівській Борщагівці.

Про це повідомляє Facebook-спільнота "Київ оперативний".

Попередньою встановлено, що вантажівка притиснула легковий автомобіль до узбіччя, в результаті цього водій в'їхав у зупинку.

#Hyundai Getz залетел в остановку общественного транспорта #Электронмаш на Борщаговке. Информация о пострадавших уточняется. Фото: Евгений Иваницкий

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Posted by Киев Оперативный on Friday, 7 September 2018

Автомобіль зламав стіну ларька і отримав серйозні пошкодження передньої частини.

За кермом авто перебувала жінка. В авто також була її дитина.

Facebook-спільнота Dtp.kiev.ua повідомляє, що в результаті ДТП ніхто не постраждав.

За попередніми даними правоохоронців, в результаті аварії постраждав продавець кіоску.

Мама меня фура задавила: Фото нашего читателя Артема с места дтп, которое чудом обошлось без пострадавших Серьезное ДТП...

Posted by dtp.kiev.ua on Friday, 7 September 2018

Також жахлива ДТП сталася в Івано-Франківській області. На об'їзній дорозі Коломиї сталася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який перевозив людей, і легковика Renault Megane.

Як повідомляється, трагедія сталася близько 16-ї години. В результаті ДТП загинули двоє маленьких дітей. Водій і пасажирка легковика знаходяться в дуже важкому стані. Ще 7 осіб отримали різні травми.

Як повідомили в Нацполіціі, жінка померла від отриманих травм по дорозі в лікарню.

На місці аварії працювали правоохоронці, з'ясовували всі обставини ДТП, а також особи потерпілих і їх діагнози.

Нагадаємо, під процесуальним керівництвом Броварської місцевої прокуратури затверджено і направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 53-річного чоловіка за звинуваченням в умисному вбивстві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 7 вересня в Івано-Франківській області на об'їзній дорозі Коломиї відбулася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який перевозив людей, і легковика Renault Megane.

"Знай.uа" писав, у Львівській області, поблизу невеликого селища Давидів, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.