З Лук'янівського СІЗО втік Віталій Пушкін, якого засудили за вбивство. Про це 7 вересня повідомила прес-служба поліції Києва.

"В 12.37 чергова частина Головного управління Національної поліції у Києві отримала інформацію від чергового СІЗО: працівники ізолятора виявили відсутність одного із засуджених", – повідомили в прес-службі.

Ним виявився житель Київської області 1999 року народження Віталій Пушкін. Він засуджений за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

"Прикмети: зріст 165 см, худорлява статура, волосся русяве, овальне обличчя, високий лоб, прямі брови, карі очі, широкий ніс, тонкі губи", – повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Працівники СІЗО виявили пропажу чоловіка під час вечірньої перевірки. Журналістка "Слідство.Інфо" Євгена Моторецкая заявила в Facebook, що адміністрація СІЗО майже добу не повідомляла в поліцію про зникнення злочинця. За її інформацією, Пушкіна засудили за вбивство власної матері.

Вчора в Лук’янівському СІЗО зник арештант. ДОБУ адміністрація ізолятору не повідомляла про це поліції. Зранку почали...

Posted by Yevheniia Motorevska on Friday, 7 September 2018

Ми раніше писали, що схожі вбивства жінок в Києві змусили жителів столиці побоюватися, що в їхньому місті з'явився маніяк.

За останні тижні в Оболонському та Дарницькому районах Києва сталося кілька вбивств жінок, які дуже схожі за своїми обставинами. Перший випадок стався в Пущі-Водиці. Там 20 серпня в лісосмузі знайшли тіло 62-річної жінки.

Вбита лежала без одягу, з величезними ранами на голові. Під її ногами знайшли залишки мотузки.

Тіло жінки злочинець присипав листям і гілками. Як з'ясувалося, вбита щодня перетинала лісосмугу по одній і тій же стежці, а жила всього лише в 50 метрах від місця злочину.

Спочатку повідомлялося, що у поліції з'явився підозрюваний, проте поки що у цій справі нікого не затримали.

Нагадаємо, маніяк-збоченець розгулює по Києву.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на даний момент правоохоронці розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що маньяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.