На конференції TEDxKyiv, яка проходитиме 8-9 вересня, був помічений чоловік-мем - Дід Гарольд, також відомий як «Гарольд, що приховує біль» (Harold Hide The Pain). Селфі з інтернет-знаменитістю опублікували ряд користувачів соцмереж.

73-річний Андраш Арато з Угорщини був запрошений на TEDxKyiv в якості одного з речників. Він здобув популярність у 2014 році завдяки своїй усмішці, яка виглядає натягнутою, а його очі в цей момент висловлюють біль.

У звичайному житті у Арато є серйозна професія — інженер-електрик. Раніше він обіймав посаду віце-президента Союзу світла Угорщини. Тому спочатку угорського вченого дратувала його популярність в мережі, але тепер він активно знімається в рекламі і навіть в музичних кліпах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що герой мемів дідусь Гарольд розповів про досягнення Росії. На прокремлівському каналі "РЕН ТВ" показали сюжет про військові досягнення Росії. Одним з експертів пропагандисти показали популярного героя мемів дідуся Гарольда.

Один військовий експерт в програмі все ж був справжнім – командувач ВПС США Френк Горенк. Однак його цитата про те, що російська електронна зброя здатна повністю паралізувати Америку, була вигаданою. Пізніше в кадрі з'являються обличчя інших "військових експертів". Серед них знайшлося місце для радісного дідуся Гарольда. Російські ЗМІ не змогли навіть пошукати знімок підставного спікера, а просто завантажили його з фотобанку.

Зазначимо, що дідусь Гарольд прославився завдяки стоковим фото, на яких його обличчя сяє від натягнутої посмішки. Пізніше його зображення почали використовувати в мемах.

Нагадаємо, в Instagram знайшли найцікавіший акаунт. Чоловік у формі охоронця з трьома підборіддями і "фірмовими" вусами видає на кожному відео пуки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "миле" фото хлопця заблокував навіть Twitter.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кім Кардашян шокувала знімком 20-річної давності.