У Києві на ринку "Столичний" в суботу, 8 вересня, помітили екс-соратника Януковича, колишнього голову Верховної Ради Володимира Рибака. Там він зі своєю дружиною запасався овочами.

рибак


Фото опублікувало видання "Главком". Відзначається, що ринок "Столичний" знаходиться на Кільцевій дорозі.
"Покупки найближчий соратник Януковича здійснював разом зі своєю дружиною Альбіною.

рибак

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Суботнього ранку вони купили мішок цибулі", - написали у виданні.
За даними кореспондента, пара приїхала на ринок на автомобілі Skoda.


Нагадаємо, поки в Україні думають, чи запроваджувати нарешті виборчу реформу, до влади рветься син колишнього президента-втікача Віктора Януковича, підозрюваного у державній зраді.

янукович


Олександр Янукович намагатиметься у будь-які спосіб отримати "реванш" за допомогою нової політичної партії. Про це пишуть користувачі соціальних мереж, які помітили, що в Facebook вже зареєстровано спільноту, присвячену новій "політсилі".

янукович


Колишні регіонали, намагаючись повернутися в країну, вирішили назвати нову партію "Україна за мир". Особливу увагу варто приділити логотипу політсилі, на якому зображений голуб на тлі напису "Антимайдан + Майдан = Сила".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Генеральну прокуратуру України надійшов дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування в відношенні екс-глави українського уряду Миколи Азарова.

азаров

Про це глава Генпрокуратури Юрій Луценко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
За його словами, колишнього чиновника підозрюють у заволодінні і у співучасті з іншими учасниками злочинної організації Віктора Януковича скрапленим газом загальною вартістю близько 2,2 млрд грн. Також відомо, що незабаром планується відкриття матеріалів провадження стороні захисту та направлення їх до суду.

луценко


"Не скиглимо, Микола Янович, працюємо!", – додав Луценко.


Також Знай.ua писав про те, що лідер партії "Громадянська позиція" та екс-міністр оборони України (2005-2007 рр.) Анатолій Гриценко розповів, хто із екс-міністрів оборони України працював на Росію.