Стало відомо, що в центрі Києва заблоковано рух через озеро на дорозі.

Про це повідомляє "Київводоканал", передає PolitekA.

аварія

У Солом'янському районі столиці прорвало водопровід. Сильний потік води на годину ускладнив рух, на проїжджій частині утворилося справжнє озеро.

аварія

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

аварія

Сама аварія сталася на розі вулиці Гарматної і проспекту Перемоги.

аварія

Джерело додало:

8 вересня о 5.10 ранку до Головного диспетчерського ЗАТ АК "Київводоканал" надійшла заявка про витік води в районі проспекту Перемоги, 56

Станом на даний момент відомо, що витік стався в районі зеленої зони. Сильний потік води на час ускладнив рух на проїжджій частині. Після ліквідації витоку, рівень води спадає.

У той же час, через вимушені протиаварійні заходи зараз від водопостачання тимчасово відключений шестиповерховий житловий будинок за адресою проспект Перемоги, 60.

Пізніше стало відомо, що аварія сталася на водопровідній магістралі Д-500. Аварійна бригада Київводоканалу ліквідувала витік, заплановані ремонтні роботи.

Як додали в Водоканалі:

Після розриття, місце пошкодження труби Д500 було знайдено. Відбуваються роботи з ліквідації аварії. Без води один житловий будинок. Бригада намагається якомога швидше ліквідувати аварійні ситуації

До слова, в четвер, 6 вересня, близько 15:30 у столичному бізнес-центрі "Парус" відбулося загоряння. Про це повідомляє "Прямий".

На місце події відразу ж прибули кілька пожежних машин і швидка допомога.

пожежа

За словами рятувальників, задимлення частини бізнес-центру сталося через коротке замикання в одному з автомобілів, припаркованих у підземному гаражі.

Уточнюється, що постраждалих немає.

фото з місця подій

фото з місця подій

Перед приїздом рятувальників на перших поверхах будівлі почалася евакуація людей.

фото з місця подій

Раніше повідомлялося, що в середу, 5 вересня, страшна пожежа сталася на столичному Подолі. На вулиці Набережно-Лугова загорілися складські приміщення суднобудівного заводу.

Нагадаємо, в суботу, 8 вересня, в Києві стався прорив водопроводу. Аварія трапилася на розі вулиці Гарматній і проспекту Перемоги.

Як повідомляв Znaj.ua, на час проведення спортивно-масового заходу Intersport Ukraine Run 2018 8 - 9 вересня у Києві буде змінена робота громадського транспорту. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Також Znaj.ua писав про те, що у п'ятницю, 7 вересня, на Окружній дорозі Києва автомобіль Hyundai в'їхав в зупинку громадського транспорту. Машина врізалася в торговий кіоск, на зупинці "Електронмаш" на Петропавлівській Борщагівці.