Водій Chevrolet Lacetti в стані сильного алкогольного сп'яніння, насмерть збив жінку в Дарницькому районі Києва. Аварія сталася близько 05:40 ранку. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Києва.

Повідомляється, що водій рухався з вулиці Ялтинська, проїхав на великій швидкості перехрестя вулиць Вокзальна та Бориспільська і вилетів на тротуар, де в той час проходила жінка близько 50 років. Автомобіль збив жінку, зніс залізний паркан "Садового центру" і проїхав ще близько 10 метрів, а біля "Садового центру" перекинувся на бік.

Перехожі намагалися надати допомогу жінці, але її травми виявилися несумісні з життям. Вони також намагалися влаштувати самосуд водієві. За інформацією видання "ВартаЕспресо", водій вийшов з машини і проспав у кущах до прибуття поліцейських. Події він нібито не пам'ятав і почав шукати свою машину.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Уточнюється, що в автомобілі перебувала також пасажирка, яку забрали в лікарню з травмами. Винуватець ДТП був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України.

Раніше повідомлялося, що сім'я українців загинула в страшній катастрофі. Стало відомо, що в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.

Легковий автомобіль Renault виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes. В автомобілі їхала родина з двох дорослих чоловіка і жінки, а також двох дітей, дівчинки віком приблизно 1 рік і хлопчика 3-4 років. Обидві дитини загинули на місці події. Жінка померла по дорозі в лікарню. Чоловік знаходиться в реанімації. Крім того, в мікроавтобусі знаходився водій і 6 пасажирів. Всі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

Нагадаємо, трактор з пасажирами потрапив у страшну аварію, багато постраждалих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що BMW влетів у зупинку, шестеро людей загинули.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеські копи вже затримали водія BMW, який влаштував в Одесі смертельну ДТП.