Вночі в Києві на вулиці Олени Теліги сталася ДТП: сміттєвоз Mercedes перекинувся на дорозі. Аварія трапилася близько 01:30.

Як розповіли поліцейські, сміттєвоз їхав по Теліги в бік проспекту Степана Бандери, передає Інформатор.

Навпроти заправки Shell автомобіль врізався у відбійник, після чого перекинувся на бік. Прибулі на місце правоохоронці допомогли водієві вибратися з машини.

За словами водія, в автомобіля відмовили гальма.
Подробиці події встановлюються.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рух на двох із трьох смуг було обмежено.
На місце виїжджали медики, на щастя, госпіталізація нікому не знадобилася.

Як розповів сторож, який охороняє техніку для ремонту доріг, Володимир, він почув гуркіт і потім вже побачив, як на боці ковзає сміттєвоз. Також Володимир зазначив, що вже в обід буде стояти новий відбійник.

Раніше, в Києві за адресою вулиця Волинська, 22 чоловікові відірвало руку сміттєвозом.

Відомо, що чоловікові було близько 40-50 років. Виявилося, що потерпілий не працює в Жеку, але його дружина - бригадир, попросила допомогти з прибиранням території, так як людей для цієї справи бракує.

Коли чоловік вивозив сміття в сміттєпровід, він почав діставати звідти жіночі сумки. У цей момент, ремінь однією з викинутих сумок зачепився за механізм в машині, який переробляє сміття, і його руку затягнуло, внаслідок чого у чоловіка відірвалася кисть руки.

На щастя, напарники зреагували швидко і пережали руку джгутом до приїзду медиків. Крім того, вони уточнили, що чоловік нещодавно повернувся із зони АТО цілим і неушкодженим, а чому зараз стався такий нещасний випадок — незрозуміло.

Поліція каже, що всьому виною недбалість. Потерпілого госпіталізували працівники "швидкої".

Нагадаємо, у Києві 9 вересня п'яна в мотлох жінка влетіла в стовп, а після аварії влаштувала істерику прибулим на місце події патрульним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", водій Chevrolet Lacetti в стані сильного алкогольного сп'яніння, насмерть збив жінку в Дарницькому районі Києва. Аварія сталася близько 05:40 ранку.

Також "Знай.uа" писав, 8 вересня, у Києві стався прорив водопроводу. Аварія сталася на розі вулиці Гарматній та проспекту Перемоги.