У понеділок, 10 вересня, в Києві на мосту "Метро" розпочали капітальний ремонт.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, яка посилається на комунальну корпорацію "Київавтодор".

Так, за минулі вихідні комунальники провели фрезерування старого асфальтного покриття на двох смугах руху у напрямку до центру.

"Тривають роботи з розбирання мостового полотна і конструкцій деформаційних швів", - повідомляє дорожня служба.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До слова, раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Давтян заявляв, що міст Метро в Києві стане аварійним через 4 роки. Зараз, за його словами, стан мосту Метро визначено як четвертий, тобто обмежено працездатний.

Нагадаємо, КП "Київавтошляхміст" за результатами тендеру замовило ТОВ "Укртрансміст" ремонт Північного мосту через Дніпро, мосту через Десенку за 288 млн грн.

Наголошується, що згідно з умовами тендеру, до кінця 2020 року виконають поточний середній ремонт тротуарів з заміною покриття, гідроізоляції перехожої частини, у тому числі в місцях зони огорож, водовідвідних лотків, перил і кріплень перильного огородження. Гарантійний термін всього перерахованого становить десять років.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в столиці біля станції метро Шулявська почався справжній армагеддон – купа техніки і робочих ламають все на своєму шляху. Там взялися демонтувати відомий ринок.

Так, спецтехніка вже зрівняла з землею популярні кіоски, які раніше привертали увагу покупців дешевими товарами.

Як наголошується, всі це пояснюється роботами з реконструкції Шулявського мосту, які вже безліч разів відкладалися.

Також Знай.uа писав про те, що мости в Україні незабаром можуть оснащувати спеціальними дистанційними датчиками контролю технічного стану.