Столична прокуратура викрила злочинну групу, учасники якої досить тривалий час займалися сутенерством.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби прокуратури міста Києва.

Так, організаторами нелегального бізнесу виявилася подружня пара. На одному з інтернет-сайтів подружжя розмістили оголошення про надання послуг сексуального характеру з наданням контактних номерів телефону.

Союзником подружжя виступила їхня подруга - 27-річна уродженка Тернопільської області, яка відповідала на дзвінки і приймала замовлення від клієнтів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу подружжя безпосередньо шукали дівчат і контролювали надання ними сексуальних послуг. Вартість послуг становила 1000 гривень на годину, з яких повія отримувала половину, решту 50% забирали організатори.

В даний час двом організаторам злочинного бізнесу та їх спільниці оголошено підозру ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією за попередньою змовою групою осіб, відносно кількох осіб) та обрано запобіжні заходи: організаторам злочину - утримання під вартою, спільниці - домашній арешт.

Крім того, в рамках слідства встановлюється інші особи, які можуть бути причетні до злочину, у тому числі стосовно неповнолітніх. Сутенерам за скоєне загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, що в аеропорту "Бориспіль" зловили міжнародного сутенера, який масово продавав українок в Китай.

Відомо, що троє українців спільно з громадянином Китаю вербували, а потім переправляли за кордон дівчат, які нібито повинні були працювати в караоке-барах і нічних клубах і розкручувати клієнтів на дорогий алкоголь, а насправді українок затягували в борги і примушували займатися проституцією.

Варто нагадати, що акторка Скарлетт Йоханссон зіграє роль скандально відомої жінки-сутенерки в новому фільмі Руперта Сандерса, режисера таких фільмів як "Білосніжка та мисливець" і "Привид в обладунках".

Нагадаємо, СБУ затримала банду міжнародних сутенерів.

Як повідомляв Знай.uа жінка продала малолітню подругу сина в рабство.

Знай.uа писав, копи затримали вербувальників-сутенерів.