У вівторок, 11 вересня, стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica вже в цьому місяці припинить польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського. Про це повідомляє avianews.com.

Варто уточнити, що пасажири, які встигли купити квитки на цей маршрут, почали отримувати повідомлення про скасування рейсів з пропозицією переоформити квиток з вильотом з аеропорту Бориспіль.

За даними системи бронювання Nordica, останній рейс з аеропорту "Жуляни" в Таллінн буде виконаний 17 вересня. Після цієї дати естонська авіакомпанія продовжить здійснювати рейси тільки в київський аеропорт "Бориспіль".

авіакомпанія Nordica

Відзначимо, що на момент публікації у Nordica ніяк не прокоментували рішення про припинення польотів в аеропорт "Жуляни".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, авіаперевізник запустив 26 квітня рейси в цей столичний аеропорт з частотою три рази на тиждень. Раніше вильоти з Таллінна виконувалися вночі, а з Києва - рано вранці.

Крім того, з 21 червня польоти з частотою три рази на тиждень між аеропортом "Жуляни" і Таллінном почав виконувати лоукостер Wizz Air. Взимку 2019 угорська авіакомпанія скоротить частоту рейсів до двох на тиждень.

аеропорт Бориспіль

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія flydubai змінила розклад рейсів в Дубай із Києва. З 2 жовтня літаки з аеропорту "Бориспіль" у найбільше місто ОАЕ і назад будуть літати двічі на день.

Вартість поворотного тарифу ("туди-назад") бізнес-класу за напрямком Київ (Бориспіль) - Дубай стартує від $1853, включаючи всі збори і дозвіл на провезення 40 кг зареєстрованого багажу. Тариф економ-класу - від $317, включаючи 7 кг ручної поклажі.

Дубай

Нагадаємо, що український паспорт посів 24-е місце в світовому рейтингу Global Passport Power Rank 2018 по спектру можливостей, які дає своєму власникові.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві в аеропорту "Бориспіль" відкриють лоукост-термінал F. Його запуск призначено на квітень 2019 року.

Також портал Знай.uа писав, що авіакомпанія Austrian Airlines розширить свою присутність на маршруті Київ-Відень в зимовому сезоні навігації 2018/2019, який розпочнеться 28 жовтня.