Така інформація стала відома зі сторінок соціальних мереж матері восьмикласника, яка з гордістю викладала творіння свого сина. Інформацію про хлопчика знайшла команда українських журналістів каналу ТСН.


Раніше стало відомо, що 10 вересня в одній з київських шкіл восьмикласник накинувся на викладача.

Підліток вдарив жінку по голові стільцем, а потім завдав 8 ударів ножицями в спину.


До речі, у своєму профілі в інтернеті мати підлітка ще 4 роки тому викладала страшні дитячі малюнки сина. На них хлопчик малював виключно в чорно-червоних тонах зброя, кров, зомбі. Фахівці не сумніваються, що дитина був агресивний і вихлюпував так свою біль відносин в сім'ї.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще


При цьому і в київській, і в школі Калуша, учнем якої раніше був хлопчик, кажуть, що дитина не проявляв агресію і поводився приблизно. Також позитивно відгукуються і про його батьків.


На даний момент відносно хлопчика розпочато кримінальну справу. Постраждала перебуває в лікарні.
Однак, не всі користувачі соціальних мереж шкодують вчительку. Знайшлася тітка школярки, яка розповіла, що вчителька сама могла довести дитину до такого. Горгона Бобровицька пише:


"Історія, яка вже підриває соцмережі: "Учень напав на вчительку". Однак там не написано, що ця вчителька - жорстока істерична жінка, яка доводила дітей до сказу. Рвала на дівчатках браслети, виривала з рук телефон і кидала на підлогу, змішувала їх з д*рьмом, принижувала, ставила погані оцінки за те, що завис комп'ютер", - повідомляє жінка.


Також було сказано, що через неадекватну поведінку вчительки довелося забрати дітей зі школи:


"Моя сестра забрала ще в кінці навчального року дитину зі школи на домашнє навчання, а на цю вчительку скаржилася директору. Вона не повинна була працювати з дітьми. Не уявляю, як потрібно було дістати дитину, щоб він таке зробив" – повідомляють користувачі.


На просторах мережі знайдено безліч коментарів користувачів з обуренням з приводу неадекватності вчительки інформатики.


Раніше повідомлялося, що підліток розбещував малюка в торговому центрі.


Також Знай.UA писав про те, що хлопчик відрізав собі голову бензопилою після гри в комп'ютер.


Крім цього, Знай.UA писав, що хлопчик вийшов з коми і розповів, що він бачив.