У Києві вбили відомого активіста і волонтера з Криму Анатолія Декіна. Чоловік був більш відомий на прізвисько "Талібан". Волонтер відстоював український Крим ще з 1991 року. Про це повідомив в Facebook товариш убитого, активіст Станіслав Краснов.

В пості вказано, що Декіна вбили у власній квартирі. Також Краснов у своєму повідомленні згадав найбільш пам'ятні моменти зі своїм другом і зізнався, що не може відійти від шоку у зв'язку з цією новиною.

"Скільки років я його знав, скільки ми пройшли разом. Пам'ятаєте 2011 рік, коли провокатори привезли до Львова червоний прапор на 9 травня? В цей же день у Севастополі проросійські молодики напали на "Талібана" і жорстоко його побили, помстившись таким чином всім патріотам за свою невдачу. Він потім довго лікувався. Таких історій безліч. Він пройшов Майдан, був волонтером, допомагав багатьом добробатам. І ось тепер він помер. Убитий в своєму будинку, у Києві. Толік, як так сталося? Я не можу відійти від шоку. У мене просто немає слів. Спочивай у мирі, брат", - написав Станіслав Краснов у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також у коментарях під постом він розкрив деякі подробиці того, що сталося:

"Поки відомо, що якийсь чоловік убив Анатолія у власній квартирі пострілами з пістолета в голову, а потім добив ножем. З якою метою – незрозуміло, можливо пограбування. Чому вбивця залишався довгий час в квартирі – теж незрозуміло, може чекав ночі. У "Талібана" часто жили вдома різні добровольці і просто бідуючі, я знаю мінімум трьох", - додав Краснов.

Зазначимо, що схоже вбивство нещодавно сталося в одній з квартир Дніпровського району Києва. Про це днями повідомила прес-служба поліції Києва. Правоохоронці розмістили інформацію про те, що в одній з квартир у Дніпровського району столиці був знайдений убитим чоловік. Попередньо, вбивство скоїв 22-річний хлопець, він вистрілив в голову своєму співмешканцю, а потім добив його молотком і ножем. А після всього кілька днів прожив в одній квартирі з трупом.

Напомним, військовий-іноземець не витримав життя в Україні.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що у Києві розстріляли дівчину, на місці працюють медики і копи.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Києві восьмикласник кинувся з ножицями на вчительку.