22 та 23 вересня у Києві відбудеться міжнародний івент Comic Con Ukraine, який дуже популярний серед фанатів аніме та інших подібних культур.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що почесними гостям заходу стануть всесвітньо відомий актор Джон Ріс-Дейвіс, що зіграв одну з головних ролей в культовому фільмі "Володар кілець". Крім того захід також відвідає зірка відеогри Детройт: Стати Людиною, в якій зіграв роль андроїда Коннора, а також його дружина Амелія Роуз Блэр - зірка серіалів "Крик", "Анатомія страсті", "Менталист".

Разом з тим варто відзначити, що раніше Amazon оголосила про укладення договору про нову екранізацію легендарного роману Дж. Р. Р. Толкіна "Володар кілець" з творцями "Зоряного шляху 4".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Так, відомо, що компанія оголосила про укладення відповідної угоди з Джоном Ді Пейном і Патріком Маккєєм, які виступили сценаристами четвертої частини перезапущеного "Зоряного шляху".

У свою чергу сценаристи Пейн та Маккейн заявили, що дуже схвильовані майбутнім співробітництвом та вже не можуть дочекатись початку роботи над екранізацією фільму.

"Немов Фродо, який відправляється з Шира, ми відчуваємо себе наділеними великою відповідальністю. Це початок подорожі усього життя".

Варто відзначити, що про плани створення серіалу за "Володарем кілець" в Amazon заявили в кінці минулого року. За попередньою інформацією серіал буде складатися з п'яти сезонів. Дія в серіалі розгорнеться до подій трилогії про Фродо від Пітера Джексона.

Крім того відзначається, що раніше Amazon Studios грунтуючись на сазі Толкіна створить пятисезонный серіал "Володар кілець". Його виробництво влетить компанії у величезну суму - виробничий бюджет складе 1 мільярд доларів.

До слова варто додати, що компанія Amazon вибрала короля Арагорна головним героєм першого сезону серіалу "Володар кілець" за творами письменника Джона Рональда Руела Толкіна.

Сюжет буде сконцентрований на ранніх роках персонажа, якого в кіноекранізації "Володаря кілець" Пітера Джексона зіграв Вігго Мортенсен. Офіційного підтвердження цьому в Amazon поки не дали.

Амазон витратить 500 млн доларів на Володар Кілець.

Нагадаємо, знайшли невидану книгу по всесвіту "Володаря кілець".

Як повідомляв "Знай.ua", Amazon витратить мільярд доларів на "Володара перснів".

Також "Знай.ua" писав, що серіал Amazon втре носа Грі престолів.