У Києві сталась моторошна ДТП, яка спровокувала затори та зупинила рух трамваїв.

Про це повідомляє Telegram-канал "ХК".

За попередніми даними, авто Renault врізалось у маршрутку "Богдан". Від удару легковика занесло і він пробивши огорожу, вилетів на трамвайні шляхи.

На місці працювали поліцейські та карета швидкої допомоги.

ДТП

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Попередньо, обійшлося без жертв та постраждалих.

В мережі показали відео з місця подій у перші хвилини після аварії.

Додамо, що подібна аварія сталась на Київщині. В ніч на 12 вересня в селі Горенці п'яний водій Mitsubishi влаштував моторошну ДТП. На шаленій швидкості влетів у автівку, а потім зніс паркан.

Нагадаємо, у Києві, в районі Куренівки сталась серйозна аварія неподалік від стадіону "Спартак".

За попередніми даними, зіткнулося два легковика, Daewoo Lanos і Toyota Camry. В результаті ДТП рух по вулиці Кирилівській в бік метро "Лук'янівська" повністю паралізований, багатьом пасажирам довелося діставатися пішки.

Як повідомляв Знай.ua, Дзержинський районний суд Харкова визнав "блогершу на два мільйони" Анну Кривуц винною у дрібному хуліганстві. Раніше повідомлялося, що скандальна автоблогерша п'яна в мотлох намагалася повторити "подвиг" Зайцевої.
У середу, 20 червня близько 22 години в поліцію надійшов виклик про аварію на вулиці Шевченка, 327. "О 21:30 водій авто "Lexus" не переконалася у безпеці руху і не дотрималась безпечного інтервалу, внаслідок чого врізалася в "Chevrolet".

Також Знай.ua писав, у Київському районному суді Харкова сьогодні продовжили розглядати справу про ДТП на вулиці Сумській в жовтні 2017 року, в результаті якого загинули шість чоловік. Так, наразі вже відомо, що спочатку на засіданні обговорили підсумки розшуку лікаря-нарколога, яку шукали працівники поліції за дорученням суду.