Співробітники правоохоронних органів 12 вересня в селі Святопетрівське Києво-Святошинського району увірвалися до приміщення організації "Центр Здорової Молоді". У підсумку, копи не змогли пояснити навіщо вони навідалися в цей "центр".

Так, весь персонал і резидентів реабілітаційного центру поклали обличчям у підлогу. Це розповіли співробітники установи після того, що сталося. Про це стало відомо завдяки матеріалу видання "Информатор".

Що сталося

За словами керівника центру Олега Селіванова, в середу, 12 вересня, реабілітаційний центр покинув один з резидентів, що добровільно прийшов 10 вересня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Через півдня на територію приватного будинку, в якому розміщується лікарня, забігли співробітники спецпідрозділу поліції в масках, з ними були працівники прокуратури та слідчо-оперативна група. Як розповів консультант терапевтичного співтовариства Дмитро Кобилянський, в цей момент всередині будинку проходили планові заняття.

Він помітив людей в масках, які забігли у двір. Йому відразу ж наказали відкрити двері. Поки чоловік пішов за ключами, поліцейські вже увірвалися в будинок через вікно. В цей же час спецназівці намагалися виламати двері з іншого боку будинку. В результаті, всіх, хто знаходився всередині, поклали обличчям у підлогу. Також на реабілітації перебуває дівчина з інвалідністю, незважаючи на її фізичний стан до неї також застосовувалися силові заходи.

Як розповів один з резидентів центру Андрій, поліцейські виламували всі міжкімнатні двері, які були зачинені. Правоохоронцям дали ключі від усіх дверей, але вони ними не скористалися. Крім цього, поки вилучалися речові докази, зникли особисті речі проживаючих людей, включаючи дві пари кросівок.

Дії копів

Дмитро Кобилянський також розповів, що працівників центру одразу ж відвезли в управління поліції Києво-Святошинському району. Після цього у будинку розпочався обшук.

Олег Селіванов був перший, хто зайшов у будівлю після правоохоронців. Все було перевернуто догори дном. Вилучили безліч цінних речей: ноутбуки, 10 телефонів, 3 500 гривень, 20 євро, розкрили сейф, а також забрали сертифікати, які висіли на стінах кабінету керівника. Поки наводили порядки, стало ясно, що крім техніки пропав гриф для тренажера, універсальний турнік-бруси, перфоратор, зварювальний апарат та безліч інших речей.

Варто нагадати, що в Києві сталася жахлива ДТП, яка спричинила затори та зупинила рух трамваїв.

Нагадаємо, у Києві три місяці шукають дівчину-красуню, але це тільки початок дикої історії.

Як повідомляв Знай.uа звірячі крики і миттєва смерть: Київ налякала містична трагедія.

Знай.uа писав, автора книги "Як вбити свого чоловіка" заарештували. Вгадайте, за що.