У дитячих садочках Києва під час перевірки їдалень виявили зіпсоване м'ясо. Про це повідомила прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби столиці.

"У двох садочках Святошинського району було виявлено недоброякісне м’ясо, яке було повернуто постачальнику", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, інформацію про постачання гнилого м’яса в дитячі садочки співробітники Держпродспоживслужби знайшли у соціальній мережі.

За даними відомства, фахівці перевірили 10 дошкільних закладів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наразі тривають заходи державного нагляду у цього постачальника продукції, відібрали проби та змиви. Уся інформація буде передана правоохоронним органам.

Раніше ми повідомляли, що вже відому на всю країну дніпровську школу №62, через скандал з масовим отруєнням дітей, тимчасово закрили на карантин.Згідно з повідомленнями українських ЗМІ, навчальний заклад закрили до 21 вересня. Фахівці за цей час повинні визначити причину масового отруєння.

Наголошується, що харчування в школі забезпечує приватна компанія. Однак перевірки торкнуться не тільки їдальні. Не всі хворі діти там харчувалися.

Раніше повідомлялося, що зі скаргами на погіршення самопочуття госпіталізовано 18 дітей. Попередній діагноз - гостра кишкова інфекція. Школярі в стані середньої тяжкості перебувають в інфекційних відділеннях різних лікарень міста.

Ситуацію, яка виникла в дніпровскій школі прокоментував журналістам міський голова Борис Філатов. За словами чиновника причини інциденту поки не встановлені, але мер пообіцяв розібратися в події і взяв ситуацію під особистий контроль.

"Якщо у виникненні інфекції будуть винні, якщо це – отруєння, а не ротавірусна інфекція, повинні відповідати повною мірою", - заявив він.

Нагадаємо, один з учасників Pussy Riot осліплий і в маренні екстрено госпіталізований.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", Mcdonald's відправив на лікарняні ліжка 500 людей.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що відому на всю країну дніпровську школу №62, через скандал з масовим отруєнням дітей, тимчасово закрили на карантин.