У дитячих садочках Києва під час перевірки їдалень виявили зіпсоване м'ясо. Про це повідомила прес-служба Головного управління Госпотребслужбы столиці.

Держпродспоживслужбы в м. Києві негайно виїхали на збір інформації у 10 дошкільних закладів Святошинського району.


При проведенні заходу у двох садочках було виявлено неякісне м'ясо, яке було повернуто постачальнику.
Фахівці почали заходи державного нагляду (контролю) у даного постачальника продукції, відібрали проби та змиви.
Перевірка триває, вся інформація буде передана правоохоронним органам.

Сьогодні в соціальній мережі була виявлена інформація щодо постачання гнилого м’яса в дитячі садочки одно з районів...

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Posted by Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві on Thursday, 13 September 2018

Нагадаємо, в українській столиці спіймали п'яного водія за порушення правил дорожнього руху. Коли кузов автомобіля відкрили, з'ясувалося, що він перевозив м'ясо. Але за словами свідків, продукція була явно несвіжої і сильно смерділа. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook киянин Влад Антонов.


"Терміново і важливо! П'яний водій рефрижератора #LDV #АА4810ТМ розвозив протухле м'ясо в дитячі сади! Просимо терміново приїхати на місце знімальні групи ТВ, Київ, Героїв Космосу 15. Святошинська поліція, КМДА та Святошинська РДА відморозилися, "неробочий час, нікого немає". Водій був зупинений за порушення ПДР. Коли прибув другий водій і відкрив кузов, всі відчули трупний запах. Ось таким годують дітей. На питання алкашу, не соромно діткам таке возити, відповідь "не свої ж, яка різниця, і таке з'їдять". А сьогодні в Охматдит дівчинка померла після отруєння", - написав Влад Антонов.
Також інформація про п'яного водія, який розвозив тухле м'ясо в дитячі сади з'явилася у відомому київському паблике dtp.kiev.ua. Крім того, на сторінці були оприлюднені фотографії з місця подій. Варто відзначити, що кияни не залишилися байдужі до інциденту і почали активно обговорювати те, що трапилося.


Нагадаємо, два десятки школярів у важкому стані потрапили в лікарню прямо з-за парт м.Дніпро.


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" mcdonald's відправив на лікарняні ліжка 500 чоловік.

Також "Знай.uа" писав, що відому на всю країну дніпровскую школу №62, з-за скандалу з масовим отруєнням дітей, тимчасово закрили на карантин.