У Києві біля житлового будинку по вулиці Петра Чаадаєва невідомий чоловік напав на 17-річну дівчину.

побиття

Зловмисник хотів відібрати у неї мобільний телефон, а коли дівчина стала пручатися, почав її душити.

Про це повідомляє "Інформатор".
За словами очевидців, дівчина розмоаляла по мобільному телефону у дворі будинку. У цей момент до неї підкрався незнайомий чоловік і спробував вихопити телефон у неї з рук.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона спробувала заховати пристрій і чинити опір зловмиснику. Однак чоловіка це ще більше розлютило і він почав її душити. Перелякана до смерті дівчина почала кричати та кликати на допомогу. У відповідь на це чоловік вдарив її головою об стіну.


На крик жертви збіглися місцеві жителі, яким вдалося схопити зловмисника і затримати його до приїзду поліції. Натомість сам нападник запевняв людей, що це його дівчина і вони просто проводили разом час. А коли зрозумів, що йому не вірять, почав кричати, що вже тричі побував за гратами і не боїться "сісти" ще раз.
Правоохоронці затримали чоловіка і відвезли в управління для дачі свідчень.

Постраждалу із сильною гематомою госпіталізували до медичного закладу.


Нагадаємо, в Одесі побили журналістку металевою трубою під час зйомки незаконної забудови. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у Москві побили бронзову призерку фіналу юніорської серії Гран-прі з фігурного катання Софію Поліщук.

Софія Поліщук


17-річна дівчина поверталася додому після тренування, коли до неї підійшов старий знайомий — хлопець, з яким Софія раніше дружила і тренувалася. З ревнощів він почав приставати до фігуристки і виривати у неї телефон.


Також Знай.ua писав про те, що Міністерство закордонних справ України заявило, що передасть всі докази побиття українського політв'язня в окупованому Криму Володимира Балуха до суду.