Напередодні в Києві на мосту Патона прорвало трубопровід. З-за цього в Дніпро почали литися потоки води.

Відповідні фото і відео почали публікувати в Facebook жителі міста.

Мост Патона. Неиссякаемый источник)

Posted by Евгений Полунов on Saturday, 15 September 2018

Очевидці повідомляють, що спочатку вода не сильно стікала з мосту в Дніпро, проте потім потік посилився. Користувачі мережі відразу ж почали жартувати, що міст Патона перетворився в невичерпне джерело і замироточив.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також кияни почали задаватися питанням, яка вода тече у Дніпро – чиста або з каналізації. Дехто жартома припустив, що якщо вода є подарунком київської адміністрації, то вона цілюща.

Крім того, мера міста Кличка назвали Аквамером.

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 10 вересня, в Києві на мосту "Метро" розпочали капітальний ремонт.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, яка посилається на комунальну корпорацію "Київавтодор".

Так, за минулі вихідні комунальники провели фрезерування старого асфальтного покриття на двох смугах руху у напрямку до центру.

"Тривають роботи з розбирання мостового полотна і конструкцій деформаційних швів", - повідомляє дорожня служба.

Нагадаємо, на популярному мосту розпочався капітальний ремонт.

Як повідомляв "Знай. ua", трагічна смерть цілої родини сколихнула Україну.

"Знай. ua" писав, що київський "герой паркування" нарвався на страшне міське прокляття. У мережі водієві побажали все життя їздити по київським дорогам.