Столичне комунальне підприємство "Київський метрополітен" у серпні цього року уклало договір з ТОВ "Гамма-Дніпро" на поставку грошово-лічильних машин. За результатами тендеру, який проводився в системі ProZorro, вартість покупки склала 1,2 мільйона гривень. Про це повідомляють "Наші гроші".

Повідомляється, що до кінця 2018 року підприємство поставить 30 грошово-лічильних машин SB-7 виробництва "Hyundai MIB International Co. Ltd" (Південна Корея) з 39 900 грн за штуку. При цьому, в інтернет-магазинах такі ж машини можна побачити у продажі на 4% дорожче – за 41 500 грн.

Такі машинки рахують банкноти з сортуванням та перевіркою на справжність по захисних ознаках, видимими в інфрачервоному і ультрафіолетовому діапазонах і з магнітною детекцією, їх гарантійний термін – 1 рік.

Ці машини також мають накопичувальний бункер на 200 банкнот, завантажувальний бункер на 500 банкнот, реджект бункер на 100 банкнот і швидкість перерахунку 1000/1200/1500 банкнот за хвилину. Наголошується, що ціна угоди на 6% нижче очікуваної вартості закупівлі у 1,27 млн грн.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повідомляється, що власник столичного ТОВ "Гамма-Дніпро" – Олександр Бахметов з Києва, угоду з КП "Київський метрополітен" від фірми за дорученням підписала директор з продажу Світлана Бахметова. Всього з 2011 року "Гамма-Дніпро" отримала підрядів мінімум на 5,1 млн грн.

Єдиний конкурент, який брав участь у тендері – київське ТОВ "ДІІП 2000" харків'янина Андрія Кривицького на чолі з Владиславом Ковалем. Це підприємство пропонувало ціну на 1% нижче.

"Пропозицію ТОВ "ДІІП 2000" було відхилено через строки поставки не більше 15 днів замість необхідних 30 днів і технічних невідповідностей товару, зокрема реджект бункер на 50 банкнот, тоді як було потрібно щонайменше на 70 банкнот", - йдеться в повідомленні на сайті електронних закупівель.

Нагадаємо, стало відомо, скільки заробляє київський метрополітен.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що київську станцію метро закриють на два місяці.

Також портал "Знай.uа" писав, що кумедний випадок у київському метро став хітом соцмереж.