У неділю ввечері, 16 вересня, на вул. Ясногірській, 16-А, у Києві загорівся 5-поверховий недобудований будинок.

Пожежа


Про це стало відомо із повідомлення столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.


Рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 18:07. На місці події вдалося з'ясувати, що вогонь спалахнув на покрівлі недобудови. Площа займання складає понад 800 кв. м.

пожежа

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


На місці події наразі працює 18 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 52 рятувальники.

Інформації щодо загиблих та травмованих немає. Причина займання з’ясовується і буде повідомлена додатково.

Нагадаємо, у четвер, 6 вересня, близько 15:30 у столичному бізнес-центрі "Парус" відбулося загоряння. Про це повідомляє "Прямий".
На місце події відразу ж прибули кілька пожежних машин і швидка допомога.

Пожежа в Києві

За словами рятувальників, задимлення частини бізнес-центру сталося через коротке замикання в одному з автомобілів, припаркованих у підземному гаражі.

Уточнюється, що постраждалих немає.

Перед приїздом рятувальників на перших поверхах будівлі почалася евакуація людей.

За словами очевидців, загинули двоє монтажників, котрі проводили вогневі роботи. Точну причину в місцевому МНС не називають. Але припускають, що спровокувати НП могла ємність із паливом.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у Тольятті (Росія) сталася масштабна пожежа: вогонь охопив завод із виробництва хімічним речовин. Площа загоряння склала 200 квадратних метрів.

За словами очевидців, загинули двоє монтажників, котрі проводили вогневі роботи. Точну причину в місцевому МНС не називають. Але припускають, що спровокувати НП могла ємність із паливом.


Також Знай.ua писав про те, що вранці в суботу, 1 вересня на ділянці нафтопереробного заводу Bayernoil в баварському Фобург-ан-дер-Донау в Німеччині прогримів вибух, в результаті якого спалахнула велика пожежа.