Увечері в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля станції метро "Мінська". Свідки аварії розповіли, що водій таксі після того, що сталося, зробив спробу до втечі. Лікар-нарколог перевірить його на вміст алкоголю в крові.

Також повідомляється, що в аварії постраждали дві жінки. Їх відвезли на швидкій з різними травмами. На місці аварії працюють лікарі та правоохоронці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відзначимо, що в коментарях кияни почали активно обговорювати той факт, що в аварію потрапив саме таксист компанії Убер. Справа в тому, що останнім часом водії цієї служби таксі стали досить часто ставати учасниками дорожньо-транспортних пригод.

"Фотошоп і обман, на укр номерах не міг водій в'їхати в зупинку і тікати", "Це підстава, це неможливо! Кияни на Уберах дуже ввічливі і обережні люди! Напевно, бляха з "панаєхавшим" підрізала!", "А ви не замислювалися, чому водії так часто почали тікати з місця ДТП, пофіг на яких номерах? По всій видимості, десь дірка в правоохоронній системі", "А, Убер, все зрозуміло", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що черговий "мажор" на Maserati влаштував дике автошоу в центрі Києва. Столицю знову налякав черговий мажор на дорогому спортивному авто. Так, на бульварі Лесі Українки в Києві невідомий водій влаштував перегони з дрифтом і грубим ігноруванням правил дорожнього руху.

"Мажори бісяться. Нічний заїзд з порушеннями ПДР в центрі Києва на бульварі Лесі Українки водія автомобіля Maserati", - написано в коментарі до відео, викладеному dtp.kiev.ua в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, у Києві водій протаранив маршрутку і заблокував трамвайні колії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що київський "герой паркування" нарвався на страшне міське прокляття.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві "мажор" влетів на пішохідний міст на шаленій швидкості.