Кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зазняти у відомому супермаркеті столиці.

супермаркет
супермаркет


Інцидент стався у супермаркеті "Білла" по улиці Чорновола в Києві. У холодильнику, де зберігаються заморожені напівфабрикати, до вареників невідомим чином потрапила… муха.
Відповідне фото опублікував Telegram-канал "ХК".

"Ось таку гидоту продають у "Білла" на Чорновола: вареники з мухами! Нагнути всіх, щоб товар перевіряли! У мене просто немає адекватних слів, щоб це якось прокоментувати", - підписав під фото користувач.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у суботу, 15 вересня, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в аккаунті dtp.kiev.ua у Facebook.

Супермаркет

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали до чоловіка без ознак життя надати допомогу.

Тіло чоловіка

Тіло чоловіка

"В магазині лежить людина без ознак життя. Охорона не пропускає надати допомогу. Швидкої немає, поліції теж. Можливо, вже мертвий...", — сказано в публікації під фото.

Пізніше в коментарях повідомили, що смерть чоловіка зафіксували в 19:22. Інший користувач написав, що охоронець сам викликав швидку і намагався надати першу медичну допомогу.


Як писав раніше Знай.uа, покупець мало не загинув, з'ївщи щойнопридбану в магазині полуницю. Справа у тому, що ягоди були нашпиговані голками.

Про це пише The Sun.

За інформацією джерела, колишнього працівника одного з австралійських супермаркетів підозрюють у тому, що він начинив полуницю швейними голками.

Нашпигована полуниця

В результаті постраждав один з покупців ягід, який випадково проковтнув голку.

21-річного жителя Квінсленда Хоана Херна терміново госпіталізували після того, як покуштував саме цих ягід.


Також Знай.uа писав про те, що відвідувачів відомої мережі супермаркетів шокує поведінка співробітників по відношенню до клієнтів.