Як виявилося, в упаковку був замотаний труп немовляти. Після виявлення жахливої знахідки, люди одразу ж зателефонували в поліцію.


Така інформація стала відома від прес-служби Національної поліції в Київській області.
«На місці події правоохоронці зафіксували, що за будинком близько сміття перехожими було виявлено подарунковий пакет, а в ньому – дитина. Судово-медична експертиза після огляду дитини повідомила, що зовнішніх ознак насильницької смерті немає»», - зазначають там.


Однак, тільки коли будуть проведені всі необхідні для експертизи дії, можна буде зрозуміти, чи дитина народилася вже мертвою, і як насправді загинув новонароджений.


Правоохоронці вже провели опитування жителів довколишніх будинків, але тих, хто бачив момент злочину, а також саму матір знайти не вдалося.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


На даний момент правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові заходи, в тому числі, вилучення відеозаписів камер спостереження, які знаходяться поблизу. Також були відправлені запити в лікарні та пологові будинки.


В першу чергу, правоохоронці шукають жінку, яка народила дитину. На другому місці стоїть необхідність дізнатися причину і всі деталі трагедії.


В поліції порушено кримінальну справу за фактом події.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що хлопчик відрізав собі голову бензопилою після гри на комп'ютері.


Також Знай.UA писав про те, що було знайдено тіло українки, яку вважали зниклою безвісти. Жінку знайшли мертвою і розчленованою.


До того ж, Знай.UA повідомляв про страшну історію сестер-вбивць, які не витримали знущань рідного батька. Так, стало відомо, що мати дівчаток з Молдови щодня страждала від побоїв чоловіка. Також чоловік замкнув дружину в квартирі, їй заборонялося говорити по телефону протягом 5 років. Крім цього, жінка розповіла, що він змушував народжувати її кожен рік, погрожуючи за непослух вивезти в ліс і вбити.