У понеділок, 17 вересня стало відомо, що в Національному музеї народної архітектури та побуту у Пирогово будуть велодорожки. Відзначається, що вже почали облаштування велосипедної інфраструктури.

Про це повідомили на сторінці "Київ – велосипедний місто" у Facebook.

"На більшості маршрутів етнографічного музею, в яких асфальтове покриття, почали наносити велосипедну розмітку і облаштовувати односторонні, шириною 1,5 метра, велосипедні доріжки", - сказано в повідомленні.

Крім того, вже 21 вересня в Києві пройде флешмоб "Велосипедом на роботу". Городяни поїдуть на роботу на велосипеді у всесвітній день без автомобілів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відомо, що він стартує о 8 ранку з місця біля пам'ятника Архангелу Михаїлу на Майдані Незалежності. Відомий супермаркет буде пригощати учасників сніданком.

Голова Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Фейсбук розмістив відео, в якому хвалиться нещодавно оновленим київським велотреком.

"Київський велотрек, дев'ята година вечора, багато людей, що займаються діти, гуляють мами з дітьми. Добре, коли ті об'єкти, які ми запровадили, користуються великою популярністю, коли займаються люди спортом, коли це затребувано. Робимо все для того, щоб таких об'єктів ставало в місті як можна більше", – зазначив градоначальник.

Користувачі соцмережі відразу нагадали Кличко про більш важливі для киян питання. Також меру нагадали про інші огріхи його роботи, підкресливши, що реконструкція стадіонів – не головна життєво важлива проблема киян.

Друзі! Проїжджав поруч з Київським велотреком. Зайшов подивитися, що там відбувається. І це класно, що об‘єкти, які ми відновлюємо, працюють, радують киян, дають їм можливість займатися спортом. Продовжуємо працювати і презентувати мешканцям столиці нові локації для відпочинку і масового спорту-:)))

Posted by Віталій Кличко on Wednesday, 5 September 2018

Нагадаємо, черговий спіч Кличко довів українців до чортиків. Обурені кияни згадали градоначальнику всі його огріхи.

Як повідомляв "Знай. ua",хутра заради підлітки втопили орендований байк, фото і відео. Четверо підлітків, які знищили байк, повинні компенсувати збитки в розмірі 15 тис. грн.

"Знай. ua" писав про дорожні знаки, які варто знати велосипедистам. Велосипедистам варто бути гранично уважними на дорозі і пам'ятати хоча б цей мінімум дорожніх знаків.