У одному із столичних супермаркетів покупці помітили у продажу желейні цукерки під назвою "Shit happens", що у перекладі з англ. означає "Ла*но трапляється".

Цукерки

Фото "оригінальних" солодощів опублікував Роман Петушков на своїй сторінці в Facebook. "Ви б купили своїй дитині г**на?" - задав питання автор користувачам мережі.

Киянин також уточнив адресу, де знайшов цікавий "делікатес". Цукерки продавались у магазині "Ультрамаркет" на вулиці Василя Липківського, 1а.

Також автор фото зазначив, що така назва асоціюється у нього зі зверненням "На ось, жуй свій кал і не кричи!"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Під постом користувачі стали відповідати Роману:

"Я б купила!", "Звичайно. Ми його і так їмо, тільки це солодке", "Так дитину можна і навчити", "Головне, щоб потім з реальним не плутали".

Однак не всі сприйняли назву цукерок з гумором. "Яким збоченим має бути мислення покупця, жах", - обурилася Людмила Богуш.

Нагадаємо, кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зазняти у відомому супермаркеті столиці.

Інцидент стався у супермаркеті "Білла" по улиці Чорновола в Києві. У холодильнику, де зберігаються заморожені напівфабрикати, до вареників невідомим чином потрапила… муха.
Відповідне фото опублікував Telegram-канал "ХК".


Як писав раніше Знай.uа, у суботу, 15 вересня, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в аккаунті dtp.kiev.ua у Facebook.

Прилавки супермаркету
Прилавки супермаркету

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали до чоловіка без ознак життя надати допомогу.

Труп у супермаркеті

"В магазині лежить людина без ознак життя. Охорона не пропускає надати допомогу. Швидкої немає, поліції теж. Можливо, вже мертвий...", — сказано в публікації під фото.

Пізніше в коментарях повідомили, що смерть чоловіка зафіксували в 19:22. Інший користувач написав, що охоронець сам викликав швидку і намагався надати першу медичну допомогу.


Також Знай.uа писав про те, що покупець мало не загинув, з'ївши щойно придбану в магазині полуницю. Справа у тому, що ягоди були нашпиговані голками.