У четвер, 20 вересня, частина киян відчує радість відключення як гарячої, так і холодної води. Комунальники за традицією пояснюють це плановими ремонтними роботами, які все ніяк не закінчаться.

Так, в повідомленні прес-служби "Київводоканалу" говориться, що води не треба чекати з 8 ранку і до 9 вечора.

Щасливчиками стали мешканці таких адрес:

  • вулиця Сім'ї Сосніних, 12, 14, 14а, 16, 18/1
  • вулиця Кучера, 2, 2а;
  • вулиця Польова, 67, 71;
  • вулиця Тетяни Яблонської, 1а.

Киянам порадили заздалегідь запастися водою. До речі, якщо вашої адреси в переліку немає, але і води теж, цілком можливо що комунальники проводять роботи безпосередньо на стояку у вашому домі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Популярний київський міст закрили на невизначений термін

На столичному мосту "Метро" розпочали капітальний ремонт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, яка посилається на комунальну корпорацію "Київавтодор". Так, за минулі вихідні комунальники провели фрезерування старого асфальтного покриття на двох смугах руху у напрямку до центру.

Трохи раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Давтян заявляв, що міст Метро в Києві стане аварійним за 4 роки.

Нагадаємо, Києву повернуть гарячу воду. Міська рада відхилила вимоги "Нафтогазу", тому Київська міськадміністрація вже почала роботу по врегулюванню всім обридлого питання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український уряд і представники Міжнародного валютного фонду обговорюють варіант запуску нової програми фінансової допомоги.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що економних українців змусять заплатити двічі, влада вигадала новий спосіб обдерти "простих смертних".