Дивний пасажир столичної підземки став героєм дня у вівторок, 18 вересня. У мережі розповіли про дивного чоловіка, ​​який їхав у поїзді в звичайному банному халаті з рушником та газетою в руках.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Наталія Шевчук.

"Думала це Юрій, а це просто мужик у халаті"? - коментує автор посту.

При цьому вона тегнула свого колегу Юрія Кошмарченка, який жартома визнав, що це був саме він.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях написали, що чолвік міг брати участь в акції протесту, яка проходила вранці, 18 вересня, під стінами Київської міської адміністрації. Однак, підтвердження цьому в мережі знайти не вдалося.

Тому залишається загадкою, чи це таки гумор у киянина чи дійсно акція протесту.

Вода

Додамо, ситуація з гарячою водою у столиці доходить до маразму. Київська влада все годує громадян обіцянками щодо відновлення гарячого водопостачання. Однак коли з-під кранів потече гаряча пода, досі залишається загадкою.

Нагадаємо, через планові ремонтні роботи, 20 вересня, частина киян залишиться без води, у тому числі холодної.

Як повідомляв Знай.ua, протягом двох тижнів пасажири не зможуть користуватися популярною станцією метро. На станції "Політехнічний інститут" вводіться обмеження на вхід на час проведення ремонту. Так зз 24 вересня по 5 жовтня кодного ранку станцію закриватимуть на вхід. На вихід метро працюватиму у звичному режимі.

Також Знай.ua писав, що чергові екстим-розваги закінчилися для 16-річного підлітка смертю. На Київщині хлопця уразило електричним струмом, коли той виліз на електричку, щоб проїхатись "з вітерцем".