У Києві сталась страшна аварія. Відомо про потерпілих, якими наразі займають медики.

Про інцидент повідомляє "ДТП.kiev.ua" на сторінці в Facebook.

Серйозна ДТП з потерпілими сталася на вулиці Антоновича, 59 (Горького).

Аварія на Антоновича

Зараз на місці працюють лікарі швидкої та правоохоронці. Деталі аварії, інформація про потерпілих та характер травм встановлюються.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Стало відомо, що один з водіїв потрапив до реанімації в критичному стані і без свідомості.. За його життя борються медики.

За попередніми даними, водій буса Volkswagen не впорався з керуванням і перекинувся на Toyota. Водій не був пристебнутий, дуже сильно постраждав, витягли з салону очевидці пригоди.

Нагадаємо, головним фігурантам справи кривавої харківської ДТП, у якій минулого року загинуло шість людей, Олені Зайцевій та Геннадію Дронову суд продовжив арешт ще на два місяці. Таким чином суддя не задовольним клопотання захисту щодо звільнення підозрюваних.

Як повідомляв Знай.ua, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Аварія сталась на Ленінському проспекті. Як стало відомо, артист сидів за кермом чорного Ford Mustang. Не впоравшись з керуванням влетів в зад білого Hyundai. Запевняє, що був тверезий.

Також Знай.ua писав, на Закарпатті сталася страшна аварія. Так, у селищі Нижнє Солотвино авто на іноземних номерах збило 15-річну дівчинку. В результаті ДТП школярка загинула.

Також ми писали пре те, що у Львівській області автобус потрапив у жахливу аварію. В резульаті зіткнення з легковиком, транспорт з пасажирами перекинувся. Постраждало більше десятка пасажирів, а молодий водій загинув.