До недавнього часу українській столиці працювала туристична фірма, яка пропонувала своїм клієнтам авіаквитки до анексованого Криму. Процвітала контора дотіль, поки її не помітили співробітники української Служби безпеки й кримська прокуратура.

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим і Головним управлінням Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим оголошено підозру агенту однієї з компаній з продажу транспортних і туристичних послуг, розташованої р. в Києві, у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 (сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон) Кримінального кодексу України", - повідомили правоохоронці.

Так, силовики встановили, що громадянка України продавала квитки в тимчасово закритий аеропорт "Сімферополь" і назад, тим самим незаконно дозволяючи переправляти пасажирів через державний український кордон.

Працівники прокуратури зазначили також, що при обшуку офісів і кас фірми правоохоронці виявили та вилучили документи, які повністю підтверджують злочинну діяльність і наявність фінансово-господарських відносин з авіакомпаніями Російської Федерації.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відома авіакомпанія скасувала один із найпопулярніших рейсів

Авіакомпанія Wizz Air, починаючи з зимового розкладу 2018/2019, припинить виконання польотів з польського Любліна до Києва. В системі онлайн бронювання на сайті лоукостера відповідні рейси після 24 жовтня відсутні.

Скандальний туроператор не припиняє дивувати

Нахабство туроператора Join Up продовжує шокувати і дивувати. Так, обурена клієнтка Ірина Нікіфорова на своїй сторінці у Facebook повідомила про те, що туроператор в черговий раз підставив українців і не надав їм належний сервіс.

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica вже в цьому місяці припинить польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського.

Як повідомляв "Знай.uа" у терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який був перенесений на добу.

Також "Знай.uа" писав про те, що компанія JoinUp підвела українців туристів не можуть повернутися додому з відпочинку в Туреччині.