В українській столиці сталася серйозна дорожно-транспортна пригода за участі п'яти автомобілів. Аварія сталася на вулиці Антоновича. В результаті інциденту одного з водіїв терміново госпіталізували. Про це повідомили у відділі комунікації київської поліції.

Попередньо встановлено, що на вулиці Антоновича зіткнулися два автомобіля Toyota Land Cruiser і Volkswagen Caravelle. Вони рухалися в попутному напрямку. За словами очевидців, водій Volkswagen їхав на високій швидкості і його зачепив Toyota, яка намагалася змінити смугу.

Жесткое ДТП в Киеве, на улице Антоновича, 59. Водитель в реанимации без сознания. Фоторепортаж Предварительно, #Toyota...

Posted by dtp.kiev.ua on Wednesday, 19 September 2018

У поліції зазначили, що автомобіль Volkswagen в результаті зіткнення перекинувся на дах, тим самим протаранивши ще три припарковані на узбіччі машини – Toyota Camry, Lanos і BMW.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті ДТП водій мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Зараз на місці події працюють екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група районного управління поліції, через аварію утворилася велика пробка.

Раніше повідомлялося, що п'яний таксист протаранив зупинку з людьми в Києві і намагався втекти. Увечері в неділю, 16 вересня, водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля станції метро "Мінська".

Свідки аварії розповіли, що водій таксі після того, що сталося зробив спробу до втечі. Лікар-нарколог перевірить його на вміст алкоголю в крові. Також повідомляється, що в аварії постраждали дві жінки. Їх відвезли на швидкій з різними травмами.

Нагадаємо, у Києві водій протаранив маршрутку і заблокував трамвайні колії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що київський "герой паркування" нарвався на страшне міське прокляття.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві "мажор" влетів на пішохідний міст на шаленій швидкості.