У Києві сталась жахлива ДТП, під час якої постраждали чоловік з дитиною.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що водій автомобіля "Дачія" не впорався з керуванням та наїхав на чоловіка з дитиною.

Крім того очевидці розповіли, що у чоловіка відкритий перелом, у свою чергу дитина знаходиться без свідомості. Відомо, що лікарі оцінюють його стан, як критичний. На місці події дві "швидкі", дорога перекрита.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Разом з тим варто додати, що раніше Київський районний суд Харкова залишив у СІЗО головних фігурантів кривавої справи - ДТП на вулиці Сумській, де у 2017 році загинуло шестеро людей.

Так, суддя Попрас постанови залишити обвинувачений у трагічній ДТП у середмісті Харкова. Крім того відомо, що Зайцевій та Дронову продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

У свою чергу адвокати обох підозрюваних просили суд про обрання менш суворого запобіжного заходу. Зокрема вони наполягали на домашньому арешту.

Так, Геннадій Дронов запевняв, що не збирається ховатися від слідства і запропонував здати свої паспорти, а також нагадав, що в нього хвора мати.

Захисниця іншої обвинуваченої Олени Зайцевої Юлії Козир зазначила, що її підзахисна потребує лікування, яке неможливо надати у стінах слідчого ізолятора.

"Відсутність належного лікування носить характер тортур", - додала адвокат.

Додамо, що українців здивував зовнішній вигляд Олени Зайцевої, який вже аж ніяк не схожий на вигляд людини, яка сидить в СІЗО.

Нещодавно в мережі виникла суперечка щодо макіяжу Зайцевої, зокрема людей бентежили її брови, які, судячи з усього, міг зробити дівчині професіонал. Тепер же українцям не дає споцій інша деталь - громадськість обурило фото підозрюваної, на якому вона помітно погладшала.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Аварія сталась на Ленінському проспекті. Як стало відомо, артист сидів за кермом чорного Ford Mustang. Не впоравшись з керуванням влетів в зад білого Hyundai. Запевняє, що був тверезий. За попередніми даними, нікому з учасників ДТП не знадобилась медична допомога. Всі живі.

Діма Білан потрапив у ДТП

Нагадаємо, кривава ДТП на Закарпатті кинула українців в жах.

Як повідомляв "Знай.ua", нарколог Зайцевої влипла по-крупному, жоден адвокат не врятує.

Також "Знай.ua" писав, що від десятків машин залишилися тільки кров і металобрухт.