Будівлю Національної академії Служби безпеки України в Києві прикрасили патріотичним муралом, але щось пішло не так. Виявилося, що на величезному малюнку зображений член білоруської страйкбольной команди РОСН, що зображає бійця спецназу ФСБ. Фотографію графіті публікували в мережі.

Відкриття графіті на стіні академії спецслужби приурочили до 27-ї річниці незалежності України. Воїн-козак і воїн-спецназівець пліч-о-пліч зображені на цьому муралі", заявив глава СБУ Василь Грицак. Він порадів, що тепер перехожі зможуть щодня спостерігати символи незламності духу захисників України.

Зображення спецназівця СБУ на будівлі академії спецслужби повторює фотографію, розміщену в страйкбольному журналі AirsoftMag. На ній зображений член білоруської страйкбольной команди РОСН, яка займається моделюванням спецназу ФСБ Росії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Києві з'явилися нові графіті всесвітньо відомого художника. На Жилянській вулиці, виявили нові графіті, які дуже схожі за стилем на роботи британського художника Бенксі. На одному графіті намальований хлопчик, який кидає логотип Facebook, на іншому – орел з пістолетами бензозаправки замість голів. Також, недалеко з'явилося зображення щура під парасолькою, традиційного героя малюнків Бенксі. Багато хто пов'язує появу малюнків з приїздом в Київ соліста групи Massive Attack Роберта Дель Ная. Є думка, що це саме він ховається під псевдонімом Бенксі.

Бенксі – британський графіті-художник, який у своїх роботах, які несподівано з'являються по всьому світу, відображає важливі соціальні проблеми, наприклад, расизм, антисемітизм, імміграцію. Графіті Бенксі оцінюються в мільйони доларів, фірмовий стиль художника – використання трафаретів.

Нагадаємо, вандали знищили "шедеври" харківського Гамлета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у центрі Києва з'явиться вулиця Маккейна.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліція воює, а "закладчики" процвітають.