Користувачі мережі активно обговорюють фотографію, на якій чоловік у костюмі астронавта розгулює Поштовою площею в Києві. Виклала знімок Leda Ivanova.

На фото видно, як чоловік (чи жінка) в повній екіпіровці і, швидше за все, повній готовності кудись злетіти, стоїть і чекає зеленого світла на світлофорі.

Поштова площа. :)))

Posted by Leda Ivanova on Wednesday, 19 September 2018

У коментарях користувачі почали активно припускати, що ж сталося з "космонавтом" і чому він опинився в Києві.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Черновецький повернувся?", "Йому не на ту кнопку натиснули", "Вони вже серед нас. Один так поспішав у справах, що навіть переодягнутися забув", "Моє внутрішнє Я", - пишуть в коментарях.

Раніше ми писали про те, що українці часто стикаються з граматичними помилками на вивісках та білбордах, особливо часто це відбувається на стихійних ринках і базарах. Так, в цей раз "кавун", чарівним чином перетворився в солодкий "каунь".

Також ми повідомляли, що в мережі з'явилися неоднозначні фотографії харківського санаторію "Роща". Дивні скульптури перекошених фараонів і львів у клітці дуже перелякали користувачів і змусили замислитися їх про всі "принади" відпочинку в пострадянських лікарнях.

Навряд чи дивні фігурки і практично постапокаліптична атмосфера в санаторії допоможе пенсіонерам відчувати себе краще. Можливо, після відпочинку в "Рощі" їм прийдеться справляючись ще й з тривогою.

Відпочиваючим також пропонують "цікаве" дозвілля. Наприклад, концерт маловідомого співака, якого організатори назвали "оксамитовим голосом України".

Під час акції протесту 17 вересня відбулися зіткнення між активістами і правоохоронцями.

Один з правоохоронців, які перебували під будівлею ГПУ, замість того, щоб направити сльозогінний газ у бік активістів, бризнув ним собі в обличчя.

Нагадаємо, український санаторій замість лікування пропонує смуток і тривогу.

Як раніше повідомляв Знай.uа український коп випадково "самоліквідувався" у всіх на очах.

Також портал Знай.uа писав, що граматична ягода-мутант змусила киян верещати.