Тілль Ліндеманн - соліст культової німецької рок-групи Rammstein виступить у Києві зі своїм авторським проектом Линдеман.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що цей проект культовий рокер створив спільно зі шведським музикантом Петером Тегтгерном.

Крім того зазначається, що захід відбудеться в рамках книжково-музичного туру артиста по країнах Східної Європи, де він також представить оновлений збірник своїх віршів Messer.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того наразі вже відомо, що концерт відбудеться 1 грудня, о 20:00, а ціни на квитки будуть варіюватись від 1550 до 2350 гривень.

Разом з тим варто відзначити, що співачка Світлана Лобода, яка вже практично поселилася у Росії, нещодавно вирішила показати свою сестру Ксенію. Фото красуні викликали небувалий ажіотаж у мережі, фанати натякають: треба берегтися, у родині "завелася" потужна конкурентка.

Разом з тим варто відзначити, що днями російський виконавець Григорій Лепс гучно відсвяткував свій 56-й день народження. На вечірці помітили чимало знаменитостей, однією із перших прибула Світлана Лобода. Попри те, що вона не так давно стала мамою, покинула на самоті донечку Тільду і відправилася співати на честь музиканта.

Якби не Instagram співачки, навряд чи хтось дізнався про цей візит, але вона сама опублікувала фото і відео, навіть не приховуючи своєї поїздки до Росії.

Як відомо, триб'ют-концерт відбувся в Москві, в спорткомплексі "Олімпійський". На заході зібралися практично всі друзі Лепса - відомі артисти, які виконали його головні хіти і привітали співака з 56-річчям.

Серед них були Філіп Кіркоров, Максим Фадєєв, Поліна Гагаріна, Діма Білан, LOBODA, Емін, Тіматі, Єгор Крід, Діана Арбеніна, Олександр Ревва, Микола Басков та Олександр Панайотов.

Цікаво, що у 2017 році Лепс поставив рекорд за виступами і став найпопулярнішим артистом в країні за підсумками народного голосування російських ЗМІ. Він також лауреат премії "Шансон року".

Але до України ставиться не надто приязно, інколи навіть дозволяв собі неприємні слова на адресу наших земляків.

Лобода і соліст Rammstein Тілль Ліндеманн

Нагадаємо, Лобода закохала в себе лідера Rammstein за допомогою приворотного зілля?

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода передала кохання до Ліндеманна доньці.

Також "Знай.ua", соліст Rammstein жорстко опустив Лободу.