Якщо вам забракло бурхливих емоцій, осіння хандра повільно наближається і нічого не хочеться, то ця любителька пригод точно знає рецепт від поганого настрою. Щоправда, він не зовсім пристойний.


Просто посеред київської траси, на вулиці Олени Теліги, вона розляглася голяка так, ніби у власній спальні. Відповідний ролик опублікували очевидці на каналі "ХК" у Telegram.


Від такого у водіїв просто очі на лоба полізли: спочатку вона не рухалася, а потім накинулася на одну з машин, намагаючись відкрити двері. Коли й це не вдалося, спробувала видертися на дах.

Дивіться: "Стриптиз" на київській дорозі

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Звісно, перехожі поліцію викликали, але користувачі після такого не можуть прийти до тями: пишуть, що "самиця" могла шукати кохання у такий дивний спосіб, інші іронізують: зайва вага – не привід хизуватися, тому краще б вона "притримала свої таланти".


Нагадаємо, вчені створили робота, який вміє танцювати стриптиз.
Як повідомляв Знай.ua, опубліковано невідомі факти про танцівницю і спокусницю Мата Харі.
Також Знай.ua писав, гола "Глюкоза" спровокувала скандал у мережі.