У Києві кілька співробітників охоронної фірми побили чоловіка біля одного з супермаркетів АТБ. Про це повідомляють на сторінці в Facebook Київ Оперативний.

Як стверджує автор відео, відвідувач супермаркету зробив працівникам зауваження через калюжі на підлозі і попросив викликати адміністрацію. Працівники ж викликали охоронців, які почали лупцювати чоловіка. Поки невідомо, в чому справжня причина конфлікту.

На відео можна побачити, як охоронці б'ють чоловіка кийками і ногами.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 15 вересня, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали до чоловіка без ознак життя надати допомогу.

"В магазині лежить людина без ознак життя. Охорона не пропускає надати допомогу. Швидкої немає, поліції теж. Можливо, вже мертвий...", — сказано в публікації під фото.

В магазине лежит человек без признаков жизни. Охрана не пропускает оказать помощь. Скорой нет, полиции тоже. Вишневе магазин Фора Вул. Першотравнева 7 Возможно уже мертв....

Posted by dtp.kiev.ua on Saturday, 15 September 2018

Пізніше в коментарях повідомили, що смерть чоловіка зафіксували в 19:22. Інший користувач написав, що охоронець сам викликав швидку і намагався надати першу медичну допомогу.

Тим часом у коментарях припустили, що миттєва смерть могла статися при інсульті і не тільки. Інші ж запропонували підняти відео з камер відеоспостереження і зазначили, що якщо охоронці діяли й не пускали надати першу допомогу, то ці дії кваліфікує стаття 135 КК України – залишення в небезпеці.

супермаркет
супермаркет

Нагадаємо, Київ налякала містична трагедія. Правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини справи.

Як повідомляв "Знай.ua", колишнього працівника одного з австралійських супермаркетів підозрюють у тому, що він начинив полуницю швейними голками.

Також "Знай.ua" писав, клієнти нового Ашана в шоці від поведінки керівництва супермаркету.