Кияни обурюються через те, що в київському метро, незважаючи на підняття ціни за проїзд майже в два рази, ситуація зі станом вагонів залишилася колишньою. Про це повідомляє телеграм-канал "ХК".

Як повідомляється на каналі, в одному з потягів зникло світло, при цьому двері довелося відкривати власноруч. Однак, за такі незручності ціну проїзду, природно, ніхто знижувати не збирався.

Раніше повідомлялося, що у Києві стався смертельний випадок на станції метро Льва Толстого. У четвер, 20 вересня, в холі станції був виявлений труп чоловіка. Про це повідомляє Інформатор.

За попередніми даними, це була раптова смерть.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

На місце прибули медики, але на жаль, врятувати життя чоловікові не вдалося, залишалося тільки констатувати смерть.

Померлого охороняють правоохоронці до прибуття слідчо-оперативної групи. Також на місці знаходяться родичі. Подробиці події встановлюються.

На місці події вже почали роботу медики і слідча група. Поки невідомо, що могло стати причиною смерті.

Варто відзначити, чере те, що в метрополітені погано працює вентиляція або не працює зовсім почастішали випадки з непритомністю і поганим самопочуттям пасажирів. Кияни все частіше скаржаться на нестерпним задуху в вагонах.

На даний момент, ніхто не знає, скільком людям в рік стає погано під товщею землі, в задусі вагону.

Нагадаємо, поки кияни задихаються в вагонах, а жетонні автомати не працюють, метрополітен закупив лічильники для грошей за 1,2 млн.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Київський метрополітен" оголосило тендер на обладнання станцій метро камерами відеоспостереження. Впровадження системи відеоспостереження підприємство оцінила в 3 мільйони гривень.

Також "Знай.ua" писав, дивний пасажир столичної підземки став героєм дня у вівторок, 18 вересня. У мережі розповіли про дивного чоловіка, який їхав у поїзді в звичайному халаті з рушником і газетою в руках.