У неділю 23 вересня у Києві через проведення футбольного матчу можуть обмежити роботу трьох станцій київського метро. Про це йдеться в повідомленні київського метро у Twitter.

"23 вересня на НСК "Олімпійський" футбол "Динамо" і "Десна", тому можливі зміни в роботі метро. Після закінчення гри можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", – йдеться у повідомленні.

У метро
У метро

Раніше ми писали, що кияни обурюються через те, що в київському метро, незважаючи на підняття ціни за проїзд майже в два рази, ситуація зі станом вагонів залишилася колишньою.

Як повідомляється на каналі, в одному з потягів зникло світло, при цьому двері довелося відкривати власноруч. Однак, за такі незручності ціну проїзду, природно, ніхто знижувати не збирався.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Метро
Метро

Також портал писав, що в протягом двох тижнів пасажири не зможуть користуватися популярною станцією метро. На станції "Політехнічний інститут" вводиться обмеження на вхід на час проведення ремонту.

Про це повідомили в прес-службі Київської міської адміністрації.

Також ми повідомляли, що в ніч на 28 серпня на станції метро "Дарниця" пройшли планові навчання з ліквідації пожежі під землею. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Розрахунки ДСНС зібралися біля входу в метро в 01:30. Легенда говорить, що загоряння сталося у другому вагоні поїзда на лінії станції метро "Дарниця". На місце прибуло близько семи одиниць основної та спеціальної техніки, також був розгорнутий оперативний штаб.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

За словами рятувальників, такі навчання проводяться щомісяця на кожній станції метро. Однак на "Дарниці" останній раз подібні тренування проходили близько 5 років тому.

Нагадаємо, представники комунального підприємства "Київський метрополітен" вирішили тимчасово зупинити тендер на будівництво підземки на Виноградар.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", дивний пасажир столичної підземки став героєм дня у вівторок, 18 вересня.

Також портал "Знай.иа" писав, протягом двох тижнів пасажири не зможуть користуватися популярною станцією метро. На станції "Політехнічний інститут" вводиться обмеження на вхід на час проведення ремонту.