В Київській області, місті Біла Церква 26-річна дівчина займалася розповсюдженням наркотиков. Заборонені речовини вона фасувала у презервативи.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Співробітники правоохоронних органів провели обшук у квартирі наркодиллерши і затримали зловмисницю.

Під час обшуку поліцейські вилучили у неї 6 презервативів, які були наповнені темно-коричневою рідиною, яка була схожою на ацетильований опій. На даний момент речові докази направлені на експертизу.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зловмисницю затримали. Вона знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Правоохоронні органи вирішують питання про обрання їй запобіжного заходу. За вчинене правопорушення дівчині загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що п'ять пакетів загальною вагою 5,4 кг виявили в аеропорту у валізі транзитного пасажира, що летів з Варшави в Тель-Авів.

В столичному аеропорту Бориспіль працівники прикордонної служби виявили і вилучили партію кокаїну вагою п'ять кілограмів. Про це в середу, 19 вересня, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Наркотики були виявлені увечері 18 вересня під час перевірки багажу, який слідував транзитом з Варшави в Тель-Авів. Зокрема, після того, як на одну з валіз пасажирів спрацювала службова собака, багаж вилучили на детальну перевірку, в ході якої в подвійній стінці виявили п'ять пакетів з 5,4 кг білого порошку (попередньо – кокаїну).

Нагадаємо, у щоденниках російських школярів знайшли формули важких наркотиків. Скандальне фото шкільних буднів Росії підірвало мережу.

Як повідомляв "Знай. ua", в Одесі затримали зграю бізнесменів в погонах. Вони розробили цілу схему поборів з людей.

"Знай. ua" писав, що український собака винюхав 5 кг кокаїну в аеропорту. У Борисполі прикордонники виявили партію кокаїну вагою п'ять кілограмів.