У суботу, 22 вересня, в 11:00 пройшла акція протесту проти незаконної забудови екологічного парку на київських Осокорках. Про це повідомляє Kiev Life.

Про проведення страйку заздалегідь анонсували на сторінці Національного Корпусу в Києві в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що під час протестної акції поліція затримала групу "титушок".

Місцеві мешканці разом з активістами "Національного корпусу" намагалися потрапити на територію забудови, яка була огороджена декількома металевими парканами. Для цього люди почали ламати і розбирати огорожі, пише Обозреватель.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

На території забудови виявилося кілька десятків молодих людей в спортивному одязі, масках і балаклавах. Вони намагалися перешкодити активістам розбирати паркани і почали кидати камінням.

Правоохоронцям вдалося затримати частину титушок, інші - втекли. Крім того, співробітники поліції знайшли сумку одного з чоловіків у спортивному одязі, в ній були гранати.

"Поліція поклала титушек обличчям в землю. Навіть пістолети та гранати не допомогли. Зброю патрульні у зухвальців також відібрали. Хулігани встигли щось підпалити", - сказано на каналі.

На території забудови були розбиті кілька наметів, де, ймовірно, і жили титушки.

На місці подій були присутні представники Червоного Хреста, пожежники і поліція.

Як ми раніше писали, у Львові під час похорону 21-річного українського бійця Мар'яна Найди невідомі нахабно намагалися зірвати процесію.

Колишній директор Личаківського кладовища Ігор Гавришкевич повідомив, що російськомовні люди спортивної статури намагалися зірвати похоронну процесію українського героя.

Хтось із присутніх викликав поліцію, проте вона нікого не затримала.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва біля будівництва багатоповерхового житлового будинку поліція затримала групу чоловіків зі зброєю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові під час похорону 21-річного українського бійця Мар'яна Найди невідомі нахабно намагалися зірвати процесію.

Також раніше ми публікували список найбільш кримінальних районів Києва.