В українській столиці сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, у якій є потерпілі. Аварія сталася на Харківському шосе у Києві.

За попередньою інформацією, водій Ланоса намагався втекти від поліції, внаслідок чого відбулася погоня. Лихач проїхав на заборонний сигнал світлофора і протаранив 4 авто. Подробиці поки з'ясовуються. На місці працюють патрулі поліції і медики.

Відомо, що драгер показав, що у винуватця аварії водія Ланоса (#AH7288HB) було виявлено 4,58 проміле алкоголю. І це при тому, що 4 проміле вважається смертельною дозою спиртного в людському організмі.

Відео з місця події опублікували очевидці на сторінці "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook. Користувачі мережі не залишилися байдужими до цих кадрів і почали активно обговорювати те, що трапилося. Ось що вони пишуть:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"На жаль, цей випадок, наочний посібник, які непрофесіонали у нас в поліції. Гонки в місті призводять виключно, до таких наслідків. Я не знаю, що він порушив, але ця гонитва, вочевидь, могла коштувати більше, ніж те покарання, яке заслуговував правопорушник", - пише киянин Vladimir Lischinskiy.

"Як він зміг в такому стані потрапити в замок запалювання?", "Я думав, що 4,58 – це вже кома повинна бути", "По наших дорогах менше 4 проміле їздити страшно", "Він в собі кілька літрів горілки перевозив?", "Він не п'яний, він тупо мертвий", "Він живий? Чому алкашів за кермом не номінують на Дарвіна посмертно?", - пишуть користувачі в коментарях спільноти.

Нагадаємо, страшна аварія паралізувала вулицю, кияни дістали водія з купи металобрухту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що винахідлива киянка ховала наркотики в одне місце. І це не те, про що ви подумали.

Також портал "Знай.uа" писав, що кривава ДТП з п'ятьма автомобілями сколихнула Київ.