В українській столиці тривають знущання над споживачами. Так, у гіпермаркеті "Ашан" на Либідській покупці зіткнулися з дуже неякісною продукцією.

За повідомленням Telegram-каналу "ХК" стало відомо, що на прилавках магазину розмістили прострочені яйця з яких вилізли черв'яки.

"Вср*тий ти Ашан з Либідської, яйця настільки живі – що з ЧЕРВ'ЯКАМИ. Самі це д*рьмо жеріть, вир*дки", - поскаржився покупець і користувач мережі Тарас Маслянко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачів інтернету обурили консерви з неприємним "сюрпризом", куплені в окупованому Російською Федерацією Криму. Відповідні знімки розміщені на сторінці "RoksolanaToday&Крим" в Twitter.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

‏"Куплено в Севастополі. До речі, це норма – ГОСТ РФ. Глисти пройшли термообробку, і їх можна їсти", - йдеться у підписі до фото.

Варто нагадати, що мешканці Харкова в "Кулиничах" продали слойку з "живою" начинкою. Відповідне відео опублікували сьогодні вранці в Facebook-спільноті "Харків 1654".

На кадрах видно, як всередині сосиски в тісті повзають опариші. На зауваження дівчини касир з упевненістю відповідає, що "випічку тільки що дістали з духовки". Жінка також запевняє, що товар довго не лежить - його відразу купують. При цьому продавець так і не змогла відповісти на питання "як тоді в слойку потрапили личинки".

Представники відділу маркетингу мережі хлібопекарських комплексів "Кулиничі" ситуацію жодним чином не коментують, посилаючись на відсутність повноважень. При цьому працівники підприємства повідомили, що дану скаргу вони ще перевіряють.

Також раніше ми писали, що міністр оборони Степан Полторак призначив службове розслідування за фактом харчування у військовій частині в Самборі Львівської області.

"У зв'язку з інформацією, поширеною у ЗМІ про незадовільний стан харчування у військовій частині, дислокованій у Самборі Львівської області, міністр оборони України призначив службове розслідування даних фактів", - йдеться в повідомленні прес-служби оборонного відомства.

Нагадаємо, щоб одяг не тріщав, ці продукти в жодному разі не можна їсти на ніч.

Як повідомляв Знай.uа сотні українців стали жертвами отруйного врожаю грибів.

Знай.uа писав, 10 продуктів, які категорично не можна їсти на вечерю.