В Україні погіршується ситуація з безпекою. Батьки вже давно не відпускають дітей просто погуляти у двір. Це дуже небезпечно, там можуть підстерігати наркомани, хулігани й різні персонажі з фільмів жахів. Замість цього, залишається лише гуляти по супермаркетах і ТРЦ. Однак і там на щасливу сім'ю можуть чекати небезпеки.

Так, в одному з київських ТРЦ на Петрівці городяни зіткнулися з дуже дивним попередженням від адміністрації дитячої розважальної кімнати. Про це повідомляє Telegram-канал "ХК".

"Ось це мені до вподоби! Вражає гуманність: дають вибір — смерть або рабство. ТА ПОХ*Й, якщо спиногризи за*бали — велком у містечко на Петрівці", - написав користувач мережі під ім'ям Favo.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в інтернеті з'явилася інформація про те, що 23 вересня у ТЦ "Полярний" в Києві сталася НП, під час якої постраждали кілька людей. Така інформація з'явилася від видання Обозреватель.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маргарита Дідик у своєму профілі у Фейсбуці розповіла, що з торгового центру на Оболоні було помітно дим, а потім туди попрямували пожежні машини і карети швидкої допомоги.

"Якийсь жах твориться. Дим, пожежники, лікарі. Вивозять людей на ношах живих і, по-моєму, двоє були накриті повністю. Крик стояв жахливий і на стоянці поруч щось диміло", - повідомила вона.

Варто нагадати, що суїцид двох підлітків, які в п'ятницю, 31 серпня, вистрибнули з вікна ТРЦ "Мост-сіті" в Дніпрі, не пов'язаний з грою Момо.

Про це повідомила керівник прес-служби поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська: "Ніяких даних про МОМО у зв'язку з цією історією у нас немає. Я не знаю, хто це вигадав".

18-річний хлопець та 16-річна дівчина приїхали до Дніпра з Києва кілька днів тому. Там вони жили в апартаментах "Мост-сіті". Коли поліція зайшла в номер, то побачила на підлозі розкидані троянди. Також пелюстки троянд лежали біля телефонів молодих людей на асфальті.

Нагадаємо, в Україні назріла нова освітня катастрофа.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали справжню причину трагедії у "Зимовій вишні".

Знай.uа писав, гадючник посеред Києва: елітний район міста перетворили на звалище.