Електронна система міського земельного кадастру Києва незабаром стане доступною для кожного мешканця столиці.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Петро Оленич, глава Департаменту земельних ресурсів КМДА, розповів, що на сьогоднішній день в столиці активно працює містобудівний кадастр, а також інформаційно-аналітична система "Майно". У міськадміністрації зараз розробляють механізм поставки цієї інформації в електронні системи.

"У міському земельному кадастрі достатньо відомостей, щоб забезпечити ефективну роботу електронних систем. Однак протягом останніх 23 років доступ до цих даних був штучно обмежений. Ми відкриваємо цю інформацію для киян", - роз'яснив Оленич.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Щоправда, коли саме кадастр відкриють, поки що не уточники.

Найбільше українське видавництво не соромлячись "розпиляли"

Журналісти повідомляють, що біля станції метро "Шулявська", постійним користувачем якого є Державне видавництво "Преса України" Державного управління справами Президента України, побудують житловий комплекс.

Представники ЗМІ оприлюднили відповідну документацію - Детальний план території (ДПТ), який затвердили ще 20 грудня 2017 року.

Нагадаємо, столичний забудовник багатоповерхівок вирішив, що набережна належить йому, тому відгородив пішохідну зону парканом.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, що колишніх працівників "Київміськбуду-2" змушують виїхати з гуртожитку, в якому вони прожили чималу кількість років.

Також портал Знай.uа писав про те, що одним із найпопулярніших способів заробітку в Києві стабільно є обман у сфері нерухомості.