24 вересня у київську міліцію надійшло повідомлення про мінування McDonald’s за адресою вулиця Хрещатик, 19а. На місце прибула поліція, рятувальники, вибухотехніки та кінологи. В результаті обстеження закладу жодних вибухових пристроїв не було виявлено.

У вівторок, 25 вересня, поліції вдалося затримати чоловіка, який здійснив неправдивий дзвінок і повідомив про замінування.

Цю інформацію повідомляє прес-служба Національної поліції Києва, передає Інформатор.

Як виявилося, це 25-річний молодий чоловік, який не є громадянином України. Він зізнався у скоєному. Зараз слідчі намагаються з'ясувати мотиви такого вчинку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На чоловіка відкрили справу за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, звичайний похід подружньої пари в одну з піцерій обернувся справжньою трагедією, розвиток якої ніхто не міг і припустити. Про шокуючий випадок розповіли місцеві журналісти.

"Сергій з дружиною Світланою і донькою пішли в піцерію. Біля столика, де вони сиділи, лежав пластиковий стаканчик або папірець, його попросили підняти, але Сергій грубо відповів. У відповідь охоронець завдав вдарив чоловіка, і той впав головою на камінь. Потім встав, відмовився від швидкої і пішов додому. Однак вдома чоловік впав у кому. Потерпілого забрали на швидкій в лікарню, де він, не приходячи до тями, помер", – повідомили журналісти.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що в Краснодарському краї був затриманий українець Сергій Стефаненко. Чоловіка російська спецслужба звинувачує а шпигунстві на користь Служби безпеки України.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у суботу, 22 вересня, вночі невідомий кинув гранату на подвір'я депутата Виноградівської міської ради Закарпатської області Еліси Сідей. В результаті вибуху постраждали вхідні ворота і фасад будинку.